&منتدي سمسمة و مودي&

السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
إدارة المنتدي
تحمل براكيناَ من المشاعر
وتحمل جمالاُ ومحاسن لكم
أحبائى الأعضاء و الزوار
فأهلا وسهلا بكم في
&منتدى سمسمة ومودي&
(إذا كنت زائر فمرحبا يسرنا تسجيلك وإذا رغبت بالقراءه والإطلاع فقط فتفضل بدخول القسم المراد قراءته وإذا كنت عضو يسرنا دخولك للمنتدي)
&منتدي سمسمة و مودي&

السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
إدارة المنتدي
تحمل براكيناَ من المشاعر
وتحمل جمالاُ ومحاسن لكم
أحبائى الأعضاء و الزوار
فأهلا وسهلا بكم في
&منتدى سمسمة ومودي&
(إذا كنت زائر فمرحبا يسرنا تسجيلك وإذا رغبت بالقراءه والإطلاع فقط فتفضل بدخول القسم المراد قراءته وإذا كنت عضو يسرنا دخولك للمنتدي)
&منتدي سمسمة و مودي&
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

&منتدي سمسمة و مودي&


 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخول  

 

 طريقة عمل الكريب

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
الفتاة الجميلة
عضو جديد
عضو جديد
الفتاة الجميلة


إحترام قوانين المنتدي : 100%

دولـــــــتــــــي : طريقة عمل الكريب  Egypt110

وظــيــفــتــــي : طريقة عمل الكريب  Studen10

مــــــزاجــــــي : طريقة عمل الكريب  110

نـــــــوعــــــي : انثى

مــســاهــمـاتي : 8

تــســجــيـلـي : 23/03/2013

عـــــمـــــري : 25

عملي\هوايتى : طالبة اعدادية تأليف

sms : النص

طريقة عمل الكريب  Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الكريب    طريقة عمل الكريب  Emptyالسبت مارس 23, 2013 8:39 pm

المقادير

- كوب لبن
- كوب دقيق
- بيضة
- ربع معلقة ملح .. ولو الكريب حلو يبقى سكر
- شوية زيت

طريقة التحضير :

- اول حاجة تنخلوا الدقيق والملح فى طبق كبير للعجن
- ضعى البيضة وشوية لبن وقلبى شوية بعصا خشبية أفضل
- ضعى شوية لبن كمان وقلبى لغاية ما تبقى عجينة ناعمة
- ضعى الزيت وبقيت اللبن وقلبى كمان لحد ما تبقى ناعمة
- بعد كدة تسيبوا العجينة لمدة ساعة فى الهوا

- بعد كدة هتجيبوا سنية تيفال و تحطوا فيها شوية زيت
- وتحطوا العجينة بالمقاس اللى انت هتاكلوا
- تستنى لحد ما يتحمر القعر قليلا

هنقول مثلا انكم هتعملوه سوسيس
- بعد ما تضعوا العجينة واتعملت هتحط شوية جبنة رومى عليها لو مابتحبوش بلاش
- بعد كدة هتحط السوسيس أو اى اكل انت عاوزة
- بعد كدة هتحط المايونيز وبعدية الكاتشب على طريقة التوزيع
- وتسيبوا على النار لحد ما يستوى بعد كدة تلف العجينة او الساندوتش
طبعا هتقولوا ازاى
- العجينة فى الاول مفرودة وهتحط عليها الاكل كله اوكى .. بعد كدة اتنيها نصين واتنيها كمان لتبقى على شكل ربع .

- ممكن تحطها شوية فى الفرن عشان تمسك كويس لو حبيت


واليكم بعض الصور لاجمل كربات:
طريقة عمل الكريب  B2bFg

طريقة عمل الكريب  1KtqL
طريقة عمل الكريب  GXPCI
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
zeina
عضو مميز
عضو مميز
zeina


إحترام قوانين المنتدي : 100%

دولـــــــتــــــي : طريقة عمل الكريب  Egypt110

وظــيــفــتــــي : طريقة عمل الكريب  Studen10

مــــــزاجــــــي : طريقة عمل الكريب  110

نـــــــوعــــــي : انثى

مــســاهــمـاتي : 427

تــســجــيـلـي : 21/07/2012

عـــــمـــــري : 26

عملي\هوايتى : الغناء والتاليف

sms : يـآرب حـيـن يـزورنـي آلـمـوت

آطـلـق آلـتـوحـيـد فـي لـسـانـي وآحـسـن نـهـآيـتـي [ [?] ]

طريقة عمل الكريب  Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الكريب    طريقة عمل الكريب  Emptyالإثنين أبريل 01, 2013 4:32 pm

تســلمي ياااقمــر Smile Smile
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الكتكوته
شخصية هامة
شخصية هامة
الكتكوته


إحترام قوانين المنتدي : 100%

دولـــــــتــــــي : طريقة عمل الكريب  Egypt110

وظــيــفــتــــي : طريقة عمل الكريب  Studen10

مــــــزاجــــــي : طريقة عمل الكريب  310

نـــــــوعــــــي : انثى

مــســاهــمـاتي : 733

تــســجــيـلـي : 15/11/2010

عـــــمـــــري : 23

عملي\هوايتى : الرسم. التصفح على النت

sms : بسم الله الرحمن الرحيم
لا اله الا انت سبحانك
انى كنت من الظالمين


طريقة عمل الكريب  Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الكريب    طريقة عمل الكريب  Emptyالجمعة يناير 24, 2014 7:28 pm

مرسي حبي موضوع رائع تسلمي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل الكريب
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل الكريب الذيذ ...................................
» طريقة عمل ال........................
» طريقة عمل المايونيز
» طريقة صنع حلوى الكاسترد
»  طريقة عمل الهامبورجر البيتى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
&منتدي سمسمة و مودي& :: ˆ°~*¤®§(*§ عالم ادم وحواء §*)§®¤*~ˆ° :: الــــــــمـــــــــطــــــبـــــــخــّ-
انتقل الى: